Websitet anvender cookies. Læs mere... 

ØKOKATALOGET

 

Plantebeskyttelse 

Print

På denne side findes plantebeskyttelse der er godkendt til økologisk brug.

Plantebeskyttelsesmidler til både økologisk og konventionel brug findes på Middeldatabasen. Som noget nyt er der blevet mulighed for at søge på midler godkendt til økologisk brug. Der linkes Middeldatabasen og positivlisten, da denne holdes opdateret løbende med informationer fra Miljøministeriet.

En opdateret liste over basisstoffer hentes på HortiAdvices hjemmeside.

Plantebeskyttelsesmidler:

Godkendte plantebeskyttelsesmidler til økologisk brug findes i Middeldatabasen og Positivlisten. Feltet for produkter godkendt til økologisk produktion er vinget af, når der trykkes på knappen nedenfor.

I Middeldatabasens søgefunktion simpel og avanceret er det også muligt kun at søge på økologiske plantebeskyttelsesmidler.

Positivlisten - Middeldatabasen

Seges er ansvarlig for vedligehold af Middeldatabasen.

Basisstoffer:

Godkendte basisstoffer kan findes på HortiAdvices opdaterede hjemmeside som en pdf-fil. I denne liste er der tydelig afmærkning af, hvilke basisstoffer der er godkendt i økologisk jordbrug. På hjemmesiden findes også EU-godkendelser (review reports) af alle basisstoffer på listen.

Basisstoffer

HortiAdvice er ansvarlig for vedligehold af listen med basisstoffer.

Vejledning om Økologisk Jordbrugsproduktion, Bilag 2 om basisstoffer og aktivstoffer, der kan anvendes i økologisk produktion ligger til grund for tilladelsen for produkternes anvendelse i økologisk produktion. Find vejledningen her.